Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Odborný asistent/ka

27.11.2019

Společnost Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích hledá nové zaměstnance na pozici Odborný asistent/ka v lokalitě České Budějovice.

Zaměstnavatel Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Adresa pracoviště Branišovská 1760
370 05 České Budějovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.9788722, 14.4450497
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 25 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi asistent podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské
Požadujeme Angličtina - Aktivní
Práce s PC

Další informace
Požadavky: dokončené magisterské/inženýrské studium na vysoké škole technického směru, ideálně s orientací v některém z oborů: automatizace, robotika, elektronika, embedded systémy či příbuzném; minimální praxe 5 let v oboru; aktivní znalost programovacích jazyků rodiny C; znalost Aj slovem i písmem minimálně na úrovni B2; samostatnost a aktivní přístup; komunikační dovednosti a bezproblémové vystupování před posluchači; již dokončené Ph.D. studium obdobného zaměření výhodou (v případě bez Ph.D. ochota doktorské studium během prvních 3 let od nástupu zahájit); trpělivost, ochotu učit se novým věcem, pečlivost, odpovědnost; časovou flexibilitu a ochotu cestovat po ČR a do zahraničí.
Pracovní úvazek: 100%, smlouva na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou.
Náplň práce: podíl na výuce odborných předmětů na Ústavu aplikované informatiky (ÚAI); podíl na přípravě akreditačních materiálů; příprava a garantování vlastních předmětů zapadajících do koncepce a zaměření studijních programů garantovaných ÚAI; vedení a oponování kvalifikačních prací; participace na státních závěrečných zkouškách a obhajobách kvalifikačních prací bakalářského a magisterského stupně (po schválení vědeckou radou fakulty); vlastní vědecko-výzkumná činnost kopírující odborné zaměření oddělení robotiky a embedded systémů; podíl na výstupech vědecko-výzkumné činnosti ÚAI; participace na grantových a projektových aktivitách ÚAI včetně jejich přípravy; podíl na propagačních aktivitách ÚAI a fakulty.
Nabízíme: práci v příjemném prostředí; flexibilitu pracovní doby; 8 týdnů dovolené, příspěvek na stravování; zvýhodněné bankovní služby u partnerské banky; zvýhodněné mobilní volání- hlasové a datové služby; možnost využití univerzitní školky.
Nástup: možný ihned nebo dle dohody.
Mzda: dle mzdového předpisu PřF v souladu s platovou třídou odpovídající dokončenému vzdělání, od 25 000 Kč; možnost výkonnostních prémií a odměn.
Písemné přihlášky (životopis, motivační dopis) přijímá elektronicky do 17. 12. 2019 personální oddělení Přírodovědecké fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, Branišovská 1760, 370 05 České Budějovice. Tel.: 387 776 209, e-mail: mfancova00@prf.jcu.cz.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  503884032

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/503884032

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

Zdroj:  Úřad práce