Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Mzdový/á účetní - personalista/ka

07.12.2019

Společnost Domov pro seniory Vratislavice nad Nisou, příspěvková organizace hledá nové zaměstnance na pozici Mzdový/á účetní - personalista/ka v lokalitě Liberec.

Zaměstnavatel Domov pro seniory Vratislavice nad Nisou, příspěvková organizace
Adresa pracoviště U Sila 321
463 11 Liberec
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.752828, 15.079323
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 22 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi personalista podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Práce s PC

Další informace
Nástup možný ihned, smlouva na 1 rok s možností prodloužení, 1 směna (pružná pracovní doba), plný úvazek - 40 hodin/týden, plat podle nařízení vlády č. 564/2006 Sb., v platném znění, 9. platová třída - dle délky prokázané praxe (19.730 Kč - 28.920 Kč), osobní příplatek v návaznosti na hodnocení pracovního výkonu, požadované vzdělání min. SŠ s maturitou v ekonomickém oboru.
Požadujeme: znalost mzdového účetnictví a související pracovně právní legislativy, min. 3 roky praxe na pozici mzdový/á účetní, znalost účetního programu VEMA výhodou, znalost docházkového programu CYGNUS výhodou, znalost práce s PC na uživatelské úrovni, schopnost analytického myšlení, přesnost, pečlivost, samostatnost, zodpovědnost, bezúhonnost.
Charakteristika: samostatné vedení mzdové agendy, zpracování mezd, ELDP, roční zúčtování daní, provádění srážek pojistného, daní, exekucí, insolvencí, komunikace s příslušnými úřady (ČSSZ, ZP, FÚ, ÚP, EXEKUTORSKÝMI), kontrola a zpracování docházky (docházkový program), příprava pracovně právní dokumentace, tvorba a udržování personálních složek, vedení agendy závodní lékařské péče.
Nabízíme: 5 týdnů dovolené, dotované stravování ve vlastní jídelně, výhody FKSP.
V případě zájmu předkládejte strukturovaný životopis + motivační dopis. Vše je možné zaslat elektronicky na adresu: personalni@dsvratislavice.cz nebo doložit osobně či písemně na adresu příspěvkové organizace. Vždy s označením "MZDOVÝ/Á ÚČETNÍ / PERSONALISTA".

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  505089792

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/505089792

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Domov pro seniory Vratislavice nad Nisou, příspěvková organizace

Zdroj:  Úřad práce