Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Manažer / manažerka prodeje velo (sales manager velo)

20.02.2020

Společnost RUBENA a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Manažer / manažerka prodeje velo (sales manager velo) v lokalitě Náchod.

Zaměstnavatel RUBENA a.s.
Adresa pracoviště Českých bratří 338
547 01 Náchod
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.4101084, 16.158081
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 34 000 až 36 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažerka podprůměrný
Vzdělání ÚSV
Požadujeme Angličtina - Aktivní
Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
Pracovní poměr na dobu neurčitou. Místo výkonu práce Náchod.

Co byste měl/měla splňovat: SŠ/VŠ vzdělání nejlépe technického nebo ekonomického směru; aktivní, komunikativní znalost anglického jazyka, znalost dalšího jazyka výhodou; 3 roky praxe v obchodu; znalost práce na PC, znalost SAP výhodou; řidičský průkaz sk. B a ochota cestovat (časté služební cesty); logické myšlení; odolnost vůči stresu; samostatnost, rozhodnost, flexibilita, organizační, komunikační a vyjednávací schopnosti.

Co Vám zaměstnavatel nabízí: perspektivní práci v nadnárodní společnosti se sídlem ve Švédsku a působností v 50 zemích; práci ve sportovním odvětví podléhajícím módnímu trendu (cyklistika); zajímavé finanční ohodnocení, součástí příjmu diety ze zahraničních služebních cest; možnost osobního rozvoje, podporu dalšího profesního růstu; 5 týdnů dovolené, mobilní telefon, příspěvek na závodní stravování, vzdělávání, jazykové kurzy.

Váš pracovní den: péče o svěřené zákazníky, udržení dlouhodobých kvalitních vztahů i akvizice nových zákazníků; zahraniční služební cesty; občasná účast na veletrzích, výstavách, závodech; analýza trhu, spolupráce s odd. Marketingu a R&D; příprava a uzavírání smluv, cenová jednání; pravidelný reporting aj.

V případě Vašeho zájmu o uvedenou pracovní pozici, prosíme o zaslání životopisu v češtině i angličtině na e-mail: radka.balcarova@trelleborg.com

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  505196288

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/505196288

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti RUBENA a.s.

Zdroj:  Úřad práce