Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Asistenti obchodního ředitele a obchoních týmů

20.01.2020

Společnost GRASPO CZ, a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Asistenti obchodního ředitele a obchoních týmů v lokalitě Zlín.

Zaměstnavatel GRASPO CZ, a.s.
Adresa pracoviště Pod Šternberkem 324
763 02 Zlín
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.2142235, 17.6275501
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 14 000 až 16 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSV

Další informace
Společnost Graspo CZ, a.s., specialista na výrobu knih, katalogů, diářů a notesů pro celý svět, nabízí pracovní pozici: Asistentka obchodního ředitele a obchodních týmů
Hlavní úkoly: administrativní podpora a zajištění chodu obchodního oddělení; dobrá orientace ve Zlíně a okolí (vyzvedávání zákazníků, vzorků, kooperací); zajišťování služebních cest do zahraničí; zpracování zásilek v systému PPL,UPS,DPD,GEIS atd; spolupráce s obchodníky, marketingem a dalšími odděleními; pomoc při organizování veletrhů a firemních akcí.
Požadujeme: SŠ/VŠ; znalost AJ/NJ slovem i písmem na úrovni B1-B2; velmi dobrou práci na PC (MS Office);; dobré organizační schopnosti a komunikativnost; samostatnost; ŘP skupiny B - aktivní řidič.
Nabízíme: práci v silné společnosti; příjemné pracovní prostředí v přátelském kolektivu; firemní benefity, firemní akce, jazykové a odborné kurzy; zvýhodněné stravování

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  508198656

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/508198656

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti GRASPO CZ, a.s.

Zdroj:  Úřad práce