Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Referent - kurátor pro děti a mládež - sociální pracovník oddělení sociálně-právní ochrany dětí odboru sociálně-právní ochrany dětí a sociální prevence

20.01.2020

Společnost Město Rakovník hledá nové zaměstnance na pozici Referent - kurátor pro děti a mládež - sociální pracovník oddělení sociálně-právní ochrany dětí odboru sociálně-právní ochrany dětí a sociální prevence v lokalitě Rakovník.

Zaměstnavatel Město Rakovník
Adresa pracoviště Husovo náměstí 27
269 01 Rakovník
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.104215, 13.728786
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 22 980 Kč
Nabízený plat je pro profesi sociální pracovník podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské

Další informace
(11. tř.)
Pracovní poměr na dobu určitou (zástup za rodičovskou dovolenou), týdenní pracovní doba 30 hod. týdně (lze dohodnout i vyšší).
Pracovní náplň: výkon komplexních činností v souladu se zákonem o sociálně-právní ochraně dětí, především činnosti na úseku kolizního opatrovnictví, náhradní rodinné péče a kurately dětí a mládeže.
Požadujeme: vysokoškolské vzdělání v souladu se zákonem č. 108/2006, o sociálních službách, znalost práce s PC (WORD, EXCEL, internet, e-mail).
Výhodou: znalost obecně závazných právních předpisů, dobrá znalost českého jazyka, ochota řídit služební vozidlo a řidičský průkaz sk. B, praxe v oboru.
Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: přihlášky zasílejte do 31.1.2020 spolu s životopisem, výpisem z evidence rejstříku trestů (ne starší jak 3 měsíce), úředně ověřenou kopií dokladu o dosaženém vzdělání, čestném prohlášení o oprávnění k řízení motorového vozidla…
Více informací na www.mesto-rakovnik.cz

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  508280320

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/508280320

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Město Rakovník

Zdroj:  Úřad práce