Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Ředitel/ka kolejí a menz technické univerzity v liberci

04.02.2020

Společnost Technická univerzita v Liberci hledá nové zaměstnance na pozici Ředitel/ka kolejí a menz technické univerzity v liberci v lokalitě Liberec.

Zaměstnavatel Technická univerzita v Liberci
Adresa pracoviště Studentská 1402
460 01 Liberec
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.772923, 15.074148
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 35 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské

Další informace
CHARAKTER: kompletní řízení činností Kolejí a menz TUL v souladu s vnitř. předpisy, příslušnou legislativou ČR a dlouhodobým záměrem vč. odpovědnosti za hospodaření a personál. obsazení. DOVEDNOSTI: organizační, řídící a komunikační schopnosti, analytické myšlení, obecná znalost financování, schopnost analýzy dat, schopnost systémové koordinace práce organizačních celků a schopnost samostatného tvůrčího řešení problémů, profesní manažer. vzdělání výhodou, znalost AJ, dobrá znalost práce s informač. a komunik. technologiemi, výborná znalost Microsoft Excel, občanská a morální bezúhonnost. VZDĚLÁNÍ: VŠ vzdělání Mgr. stupně, praxe s finančním řízením větší organizace výhodou, praxe ve vedoucích funkcích výhodou. PRAC. P.: 100% úv., prac. sml.-doba určitá - 1 rok s možností prodloužení, se zaměstnancem bude uzavřena dohoda o odvolání z prac. místa podle § 73 odst. 2 zákoníku práce, mzd. třída B7 dle vnitř.mzd.předpisu+přípl.za vedení + osob. přípl. NÁSTUP: 1.4.2020, příp. dle dohody.
Nabízené výhody: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení
K přihlášce do VŘ přiložte tyto dokumenty: motivační dopis, strukturovaný profesní životopis se stručnou charakteristikou dosavadní odborné praxe, kopie dokladů o dosaženém vzdělání, výpis z rejstříku trestů. Přihlášku s dokumenty doručte e-mailem (volnamista@tul.cz) nebo poštou na uvedenou adresu do 1.3.2020. VŘ je od 31.1.2020 zveřejněno na úřední desce TUL.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  511474944

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/511474944

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Technická univerzita v Liberci

Zdroj:  Úřad práce