Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Památkářka/památkář pro agendu urbanisty a agendu stavebních památek a památkově chráněných území

13.02.2020

Společnost Národní památkový ústav hledá nové zaměstnance na pozici Památkářka/památkář pro agendu urbanisty a agendu stavebních památek a památkově chráněných území v lokalitě Kroměříž.

Zaměstnavatel Národní památkový ústav
Adresa pracoviště Riegrovo náměstí 3228
767 01 Kroměříž
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.2973864, 17.3938801
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 25 130 až 37 030 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské
Požadujeme Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
pracoviště Kroměříž, působnost pro celý Zlínský kraj
- náplň práce: zajištění agendy urbanismu a územního plánování na území Zlínského kraje, spolupráce na agendě přípravy a poskytování územně analytických podkladů, výkon odborné památkové činnosti v souladu se zákonem č. 20/1987 Sb. o státní památkové péči v platném znění, agenda stavebních památek a památkově chráněných území, zpracovávání písemných vyjádření, odborná a konzultační pomoc vlastníkům kulturních památek, konzultační činnost pro orgány samosprávy, státní správy, správce a projektanty, výkon památkového dohledu, tvorba operativní dokumentace svěřeného památkového fondu, další související činnosti včetně průzkumu památkového fondu a jeho prezentace.
Požadujeme: VŠ vzdělání v oboru: architektura; zaměření na památkovou péči, dokumentace památek apod. výhodou, řidičský průkaz sk. B - aktivní řidič, znalost práce na PC, schopnost práce se stavební dokumentací, flexibilita, samostatnost, zodpovědnost, schopnost zvládat zátěžové situace, dobré komunikační dovednosti, trestní bezúhonnost. Výhodou: praxe v oboru památkové péče o nemovitý fond, případně praxe ve stavebnictví a veřejné správě, znalost zákona o státní památkové péči, schopnost komunikace v AJ.
- benefity: pět týdnů dovolené, služební mobil, zaměstnanecké benefity (příspěvek na stravování, volné vstupy do objektů ve správě NPÚ), pružná pracovní doba, možnost dalšího vzdělávání a profesního růstu,
- plný pracovní úvazek na dobu jednoho roku s možností prodloužení na dobu neurčitou, platové zařazení a ohodnocení dle zák. č. 262/2006 Sb. a nařízení vlády č. 341/2017 Sb., ve znění pozdějších předpisů (12. platová třída), předpokládaný nástup do zaměstnání: 1. 7. 2020, jinak dle dohody.
- Uchazeči v přihlášce do výběrového řízení zašlou: strukturovaný životopis s údaji o dosavadní praxi a odborných znalostech, doklad o nejvyšším dosaženém vzdělání v prosté kopii.
- Přihlášku do výběrového řízení (včetně kontaktních údajů: telefon a e-mail) doručte do 30. 4. 2020 poštou nebo osobně na adresu podatelny: Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Kroměříži, Riegrovo nám. 3228/22, 767 01 Kroměříž, nebo na e-mail: klenovska.renata@npu.cz. Obálku / e-mail označte: VĚC: "Výběrové řízení - památkářka/památkář - agenda urbanisty"
Na základě předložených dokladů proběhne výběrové řízení spojené s osobním pohovorem, na nějž bude uchazeč pozván v předstihu. Výsledky výběrového řízení se oznamují uchazečům obvykle e-mailem. NPÚ si vyhrazuje možnost zrušit výběrové řízení bez odůvodnění.
Informace o zpracování osobních údajů uchazečů o zaměstnání jsou uvedeny na www.npu.cz v části: ochrana osobních údajů.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  512608256

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/512608256

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Národní památkový ústav

Zdroj:  Úřad práce