Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Vedoucí technického úseku technické univerzity v liberci

13.02.2020

Společnost Technická univerzita v Liberci hledá nové zaměstnance na pozici Vedoucí technického úseku technické univerzity v liberci v lokalitě Liberec.

Zaměstnavatel Technická univerzita v Liberci
Adresa pracoviště Studentská 1402
460 01 Liberec
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.772923, 15.074148
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 35 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi vedoucí podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
CHARAKTERISTIKA: Technický úsek pod vedením vedoucího Technického úseku zajišťuje tyto činnosti: zabezpečuje a řídí provoz, správu a údržbu budov a dalšího nemovitého i movitého majetku TUL mimo Kolejí a menz. Při přípravě a realizaci investic spolupracuje vedoucí Technického úseku s prorektorem pro rozvoj a vnější vztahy. Vedoucí Technického úseku koordinuje činnost jednotlivých útvarů Technického úseku, jsou mu podřízeni zaměstnanci Technického úseku na těchto úvarech: Oddělení investiční výstavby a dislokace, Oddělení správy energetických zařízení a ostatních médií, Oddělení správy a údržby majetku.
Vedoucí Technického úseku zodpovídá za: kompletní řízení činností Technického úseku Technické univerzity v Liberci v souladu s vnitřními předpisy, příslušnou legislativou ČR a dlouhodobým záměrem včetně odpovědnosti za hospodaření a personální obsazení, plánování, přípravu a vedení stavební činnosti univerzity, vytváření, realizace a monitorování plánů činnosti technického úseku, plánování a řízení každodenních činností a vedení pracovníků Technického úseku, zastupování univerzity při jednáních s organizacemi státní správy, samosprávy a dodavatelskými organizacemi, konzultace s vedením univerzity a řídícími pracovníky jiných útvarů, jednání s dalšími zaměstnanci v různých záležitostech ve vazbě na provoz organizace. DOVEDNOSTI: organizační a řídící schopnosti, schopnost jednání s podřízenými zaměstnanci i obchodními partnery, schopnost systémové koordinace práce organizačních celků a schopnost samostatného tvůrčího řešení problémů, základní orientace v oblasti obchodních a závazkových vztahů a v oblasti veřejných zakázek, orientace v projektové dokumentaci, schopnost odhalit slabá místa a navrhnout alternativní technická řešení, zkušenosti s dotacemi výhodou, znalost programu Autocad výhodou, prohlížeč DWG, schopnost samostatného rozhodování i týmové práce, schopnost vysokého pracovního nasazení, zodpovědnost, spolehlivost, pečlivost, uživatelská znalost MS Office, řidičský průkaz skupiny B. VZDĚLÁNÍ: vysokoškolské nebo středoškolské vzdělání s maturitou technického zaměření, autorizace (ČKAIT) v oboru pozemní stavby podmínkou, praxe s řízením většího provozního nebo stavebního oddělení podmínkou. PRAC. POMĚR: úv. 100 %, prac. sml. - doba určitá 1 rok s možností prodloužení, se zaměstnancem bude uzavřena dohoda o odvolání z pracovního místa podle § 73 odst. 2 zákoníku práce. NÁSTUP: 1.4.2020/dle dohody. ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení. K přihlášce do výběrového řízení musí být přiloženo: motivační dopis, strukturovaný profesní životopis se stručnou charakteristikou dosavadní odborné praxe, kopie dokladů o dosaženém vzdělání, výpis z rejstříku trestů. Přihlášku s dokumenty doručte do 11.3.2020 na výše uvedenou adresu nebo e-mailem. Výběrové řízení je od 10.2.2020 zveřejněno na webu - úřední desce TUL.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  512720384

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/512720384

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Technická univerzita v Liberci

Zdroj:  Úřad práce