Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Technik investiční výstavby technické univerzity v liberci

13.02.2020

Společnost Technická univerzita v Liberci hledá nové zaměstnance na pozici Technik investiční výstavby technické univerzity v liberci v lokalitě Liberec.

Zaměstnavatel Technická univerzita v Liberci
Adresa pracoviště Studentská 1402
460 01 Liberec
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.772923, 15.074148
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 30 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi technik podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
CHARAKTERISTIKA: Plánování, řízení a koordinace výstavby Technické univerzity v Liberci v rámci činností Technického úseku: zpracování podkladů pro koncepci a realizaci výstavby a rozvoj univerzity, vyhotovování přípravné, technické, projektové a jiné stavební a stavebně-technické dokumentace při povolování staveb, jejich změn a údržbových prací na nich, příprava podkladů pro zadávání veřejných zakázek a dodávek materiálů, strojů a zařízení, jednání s vedením univerzity, dodavateli a subdodavateli zapojenými do procesu výstavby s cílem dokončit projekt v termínu a v rámci daného rozpočtu, dohled nad dodavateli a subdodavateli stavebních služeb, příprava a dohled nad plněním rozpočtů, kontrola výdajů a zajišťování účelného využívání zdrojů, administrativní činnosti spojené s čerpáním dotací na stavební akce, příprava podkladů k reklamacím, předkládání projektů místním úřadům a další jednání s úřady, zajištění stavebních kontrol příslušnými orgány, výklad architektonických výkresů a specifikací, poskytování odborného technického a ekonomického poradenství vedení univerzity, zajišťování dodržování stavebních zákonů a norem pro výkon, kvalitu, náklady a bezpečnost. DOVEDNOSTI: orientace v projektové dokumentaci, schopnost odhalit slabá místa a navrhnout alternativní technická řešení, zkušenosti s přípravou nebo výstavbou větších pozemních staveb a realizací větších projektů, zkušenosti s dotacemi výhodou, znalost programu Autocad výhodou, prohlížeč DWG, velmi dobrá uživatelská znalost práce na PC (MS Office), řidičský průkaz skupiny B, organizační, řídicí a komunikační schopnosti, schopnost systémové koordinace práce organizačních celků a schopnost samostatného tvůrčího řešení problémů.
VZDĚLÁNÍ: vysokoškolské vzdělání stavebního směru s praxí na obdobné pozici min. 3 roky, střední průmyslová škola stavební obor pozemní stavby s praxí na obdobné pozici min. 10 let, autorizace (ČKAIT) v oboru pozemní stavby výhodou. PRAC.OMĚR: úv. 100 %, prac. sml. - doba určitá s možností prodloužení. NÁSTUP: 15.3.2020/dle dohody. ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení. K přihlášce do výběrového řízení musí být přiloženo: strukturovaný profesní životopis se stručnou charakteristikou dosavadní odborné praxe a výpisem stavebních projektů, na kterých jste doposud pracoval, motivační dopis, kopii dokladu o dosaženém vzdělání, výpis z rejstříku trestů. Přihlášku s dokumenty doručte do 11.3.2020 na výše uvedenou adresu nebo e-mailem. Výběrové řízení je od 10.2.2020 zveřejněno na webu - úřední desce TUL.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  512765184

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/512765184

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Technická univerzita v Liberci

Zdroj:  Úřad práce