Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Psycholog/psycholožka, terapeut/ka

15.02.2020

Společnost Obecně prospěšná společnost DLAŇ ŽIVOTU hledá nové zaměstnance na pozici Psycholog/psycholožka, terapeut/ka v lokalitě Hamry.

Zaměstnavatel Obecně prospěšná společnost DLAŇ ŽIVOTU
Adresa pracoviště  107
539 01 Hamry
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.7380572, 15.9298141
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 400 Kč
Nabízený plat je pro profesi psycholožka podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské

Další informace
Místo výkonu práce: Hamry 107, 539 01 Hlinsko.
NÁPLŇ PRÁCE: práce s klientkami azylového domu formou pravidelných individuálních a skupinových terapeutických setkání, poskytování psychologické/terapeutické podpory těhotným ženám a matkám s dětmi v náročných životních situacích, poskytování poradenství, doprovázení, vzdělávání, krizové intervence, práce na rizikových faktorech ve vztahu matka/dítě, spolupráce v týmu, sdílení informací, více na www.dlanzivotu.cz.
POŽADAVKY: vysokoškolské vzdělání získané řádným ukončením studia jednooborové psychologie nebo magisterského programu na vysoké škole humanitního zaměření současně s absolvováním postgraduálního výcviku v metodách poradenství a psychoterapie v rozsahu minimálně 400 hodin nebo obdobného dlouhodobého psychoterapeutického výcviku, praxe v oboru a orientace v sociálních službách vítána, loajalita se zásadami poskytované sociální služby v azylovém domě, schopnost motivovat a aktivizovat klientky azylového domu v souladu se zásadami poskytované služby, dobré organizační schopnosti, nastavení na týmovou spolupráci, samostatnost, spolehlivost, trestní a morální bezúhonnost, zdravotní způsobilost.
ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: zajímavá a smysluplná práce v malém kolektivu, pracovně právní vztah formou dohody o provedení práce v rozsahu 150 hodin v uvedeném období, flexibilní pracovní doba dle dohody se zaměstnavatelem, účast na týmových poradách a supervizích, spolupráce s dalšími odbornými organizacemi.
Nástup dohodou, nejdříve v červnu 2020.
Strukturovaný životopis a motivační dopis (dopis v délce max. 1000 znaků bez mezer), zasílejte pouze elektronicky jako dvě přílohy e-mailu na adresu: ad@dlanzivotu.cz. Do předmětu e-mailu uveďte heslo VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Výběrové řízení se uskuteční v měsíci dubnu 2020 v azylovém domě v Hamrech, o termínu budete předem informováni e-mailem.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  512983808

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/512983808

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Obecně prospěšná společnost DLAŇ ŽIVOTU

Zdroj:  Úřad práce