Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Technický pracovník - investice, preventivní údržba

15.02.2020

Společnost MADETA a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Technický pracovník - investice, preventivní údržba v lokalitě Planá nad Lužnicí.

Zaměstnavatel MADETA a.s.
Adresa pracoviště Průmyslová 575
391 02 Planá nad Lužnicí
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.3717909, 14.7058251
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 30 000 až 45 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské
Požadujeme Angličtina - Aktivní
Práce s PC

Další informace
Požadavky : VŠ vzd. technického směru (strojní zaměření), předchozí zkušenost s vedením kolektivu a projektovým řízením výhodou, schopnost čtení technických výkresů a obecný technický přehled, znalost AJ na pokročilé úrovni, pokročilou znalost práce na PC, organizační a komunikační schopnosti, samostatnost a spolehlivost .
Náplň práce: kontrolní činnost v rámci strojní a elektro údržby, spolupráce při nastavování systému preventivní údržby, spolupráce při implementaci technických investic do výroby, řešení krizových situací, komunikace s dodavateli, komunikace s technickým útvarem generálního ředitelství.
Nabízíme : zajímavou a smysluplnou práci s prostorem k samostatnosti v rozhodování, příjemné pracovní prostředí a férový přístup, možnost kariérního a profesního růstu, 5 týdnů dovolené, pololetní a roční odměny, další zaměstnanecké benefity (mobilní telefon s neomezeným tarifem, závodní stravování, možnost nákupu výrobků Madety za výhodné ceny, příspěvek na penzijní připojištění).
Kontakt telefonicky, e-mailem.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  512988928

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/512988928

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti MADETA a.s.

Zdroj:  Úřad práce