Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Informatik, správce IT

05.03.2020

Společnost Město Kyjov hledá nové zaměstnance na pozici Informatik, správce IT v lokalitě Kyjov.

Zaměstnavatel Město Kyjov
Adresa pracoviště Masarykovo náměstí 30
697 01 Kyjov
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.00972, 17.12432
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 19 730 až 28 920 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)

Další informace
Pracoviště: Masarykovo náměstí 30/1, 697 01 Kyjov.
Popis pracovní činnosti: podílí se na koncepci a strategii rozvoje informačního systému městského úřadu, zajišťování správné funkce a chodu vymezených uživatelských úseků, stanovování a organizování způsobů a postupů využívání systémů výpočetní techniky a komunikačních systémů, zajišťování správy technické, programové i datové základny informačního systému, zabezpečování školení zaměstnanců v oblasti výpočetní techniky, zajišťování zálohování dat, kontrola integrity dat, připravuje, připomínkuje nebo se jinak podílí na přípravě podkladů k výběrovým řízením na nákup HW, SW a služeb z oblasti IS/ICT úřadu.
Platové zařazení: platová tř. 9 dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě a 222/2010 Sb. o katalogu prací ve znění pozdějších předpisů.
Termín nástupu: dohodou po ukončení VŘ; pracovní poměr na dobu neurčitou
Předpoklady a požadavky: předpoklady podle § 4 zák. č. 312/2002 Sb. (bezúhonnost, občanství ČR, způsobilost k právním úkonům, ovládání jednacího jazyka, další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštním právním předpisem), SŠ/VŠ vzdělání s technickým zaměřením, nejlépe obor IT. Praxe v oboru informačních a komunikačních technologií - min. 1 rok. Správa a údržba serverů, HA, DR, implementace nového serverového SW, výhodou certifikáty MCITP, MCSE, MCSA apod.. Organizační schopnosti, samostatnost, spolehlivost. Komunikativnost, aktivní a metodický přístup, zodpovědnost za vlastní práci. Umění jednat s lidmi (komunikační dovednosti). Ochota dále se vzdělávat.
Požadované doklady: přihláška do výběrového řízení (ke stažení na stránkách města v sekci Volná místa), strukturovaný životopis, výpis z evidence Rejstříku trestů (ne starší než 3 měsíce), ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.
Nabízíme: možnost kariérního růstu, nárok na zaměstnanecké benefity, které zahrnují: pružnou pracovní dobu, 5 týdnů dovolené, 4 hrazené sick days, stravenky v hodnotě 90 Kč/den, příspěvek na penzijní připojištění nebo životní pojištění, příspěvky na kulturní akce.
Obálku s výše uvedenými doklady označenou slovy "Výběrové řízení - informatik, správce IT - NEOTVÍRAT" doručte na podatelnu úřadu nebo poštou na adresu: Městský úřad Kyjov, Personální útvar, Masarykovo nám. 30/1, 697 01 Kyjov. Do výběrového řízení budou zařazeny přihlášky doručené nejpozději do 31. 3. 2020 do 14:30 hod. Další informace podá Ing. Igor Kalix, MBA - vedoucí odb. finančního - tel. 518 697 420 nebo personalistka úřadu Ing. Helena Solaříková - tel: 518 697 414.
Tajemník MěÚ Kyjov si vyhrazuje právo výběrové řízení bez udání důvodu zrušit nebo nevybrat žádného uchazeče.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  515716096

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/515716096

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Město Kyjov

Zdroj:  Úřad práce