Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Obchodní zástupci

12.03.2020

Společnost Monos Technology s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Obchodní zástupci v lokalitě Čejkovice.

Zaměstnavatel Monos Technology s.r.o.
Adresa pracoviště Pod Zámkem 7
696 15 Čejkovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.9052948, 16.9462748
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 25 000 až 45 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi obchodní zástupci podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)
Požadujeme Angličtina - Aktivní
Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
Pracoviště: Farma pod Zámkem, Čejkovice. Vinařství je opravdu krásný a jedinečný obor a spolupráce s vinaři nám všem z obchodního oddělení přináší velké potěšení. Máme to štěstí, že sortiment Vinařského ráje se vyznačuje vysokou kvalitou, a to nám umožňuje zákazníkům pomáhat při zdokonalování jejich výroby a zároveň zkvalitňovat jejich výsledný produkt. Naší prioritou není prodat za každou cenu, ale naopak nabídnout takové řešení, které je pro vinaře optimální, šetrné a také ekonomicky přijatelné.
Oslovila tě naše filozofie? Tak na nic nečekej a jednoduše se nám ozvi! Počet spokojených zákazníků nám narůstá, proto potřebujeme rozšířit náš obchodní tým, abychom se o naše klienty mohli starat s maximální péčí.
Co se od obchodního konzultanta Vinařského ráje očekáváme? Vinařina je pojem, který ti není neznámý, a máš pocit, že by tě to moc bavilo. Znáš základní procesy výroby vína, možná se pouze potřebuješ doučit pár drobností (rádi tě zaškolíme). Nebojíš se komunikovat, s lidmi jednáš s respektem, jsi ochotný a máš důvtip. Umíš být bezprostřední a akční, máš příjemné vystupování. Považuješ se za týmového hráče! Máš vřelý vztah k PC (pracujeme především v Office a Helios Orange). Rád/a řídíš auto. Vedle češtiny se zvládáš domluvit také anglicky.
Tvou základní náplní bude: maximální starost o zákazníky, hledání nových obchodních příležitostí. Navazování a udržování dlouhodobých obchodních vztahů. Zpracování cenových kalkulací, příprava nabídek. Spolupráce na přípravě projektů. Pečlivá evidence zakázek, jejich realizace. Účetní administrativa (vystavování dokladů, fakturace apod.) Komunikace se zahraničními dodavateli.
V ráji ti nabídneme: příjemnou atmosféru, pohodové kolegy, jedinečné vinařské zážitky se skvělými vinaři. Mobilní telefon a notebook. Pokud nevlastníš automobil, nabídneme ti jeden ze služebních. Flexibilní pracovní doba, (možný home office). Školení - pokud budeš šikovný, vyšleme tě na školení i do zahraničí. Zaměstnanecké slevy, teambuilding. Co dalšího? Můžeš zjistit sám, pokud se přidáš do našeho týmu. Roční prémie, speciální prémie za přesčasy. Kontakt tel. 606 663 774, na mail: jurenik@vinarskyraj.cz

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  516615936

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/516615936

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Monos Technology s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce