Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Odborný rada v oddělení HDM v sídle

04.07.2020

Společnost Krajská hygienická stanice Středočeského kraje se sídlem v Praze hledá nové zaměstnance na pozici Odborný rada v oddělení HDM v sídle v lokalitě Praha.

Zaměstnavatel Krajská hygienická stanice Středočeského kraje se sídlem v Praze
Adresa pracoviště Dittrichova 329
120 00 Praha
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.07514, 14.415601
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 26 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Bakalářské

Další informace
" Provádí kontrolní činnost v oblastech dozoru dle gescí odboru stanovených služebními předpisy a představeným, včetně odběru vzorků k laboratornímu vyšetření nebo k rozborům.
" Projednává přestupky v řízení na místě podle § 91 zákona o odpovědnosti za přestupky; za podmínek stanovených příslušnými služebními předpisy a sjednanou dohodou o ochraně hodnot svěřených zaměstnanci k vyúčtování je oprávněn nakládat s na místě vybranou hotovostí.
" Vypracovává podklady k vydání věcně nejsložitějších rozhodnutí, povolení, osvědčení a jiných opatření orgánu ochrany veřejného zdraví nebo je v rozsahu stanovených kompetencí v řízeních vedených na místě samostatně vydává.
" Řeší podněty obyvatel, orgánů státní správy a samosprávy v oblasti životních podmínek.
" Plní jménem KHS úkoly dotčeného orgánu v územních, stavebních, kolaudačních a dalších řízeních vedených podle zvláštních předpisů (např. stavební zákon, školský zákon), připravuje podklady pro vydání odborně náročných (závazných) stanovisek OOVZ nebo je, v řízeních na místě samém, v mezích své působnosti stanovené příslušnými služebními předpisy a příkazy k výkonu služby, samostatně vydává.
" Spolupracuje s ostatními odbory a odděleními KHS, poskytuje konzultace a stanoviska ze svého oboru.
" Odpovídá za řádný výkon spisové služby v souladu s pravidly stanovenými platnými právními předpisy na úseku archivnictví a spisové služby a platnými služebními předpisy.
" Podílí se na vkládání, kontrole, verifikaci dat a dalším nakládání s nimi v informačních elektronických systémech využívaných v rámci odboru v rozsahu stanovených oprávnění.
" Specialista v rámci odboru hygieny dětí a mladistvých pro aktivní práci s geografickými informačními systémy s využitím k prezentaci dat odboru.
" Plní další úkoly ve stanoveném oboru služby v rozsahu dle platných právních předpisů a služebních předpisů; vykonává příkazy k výkonu služby vydané představeným.
" V případě objektivní potřeby vyvolané vnějšími faktory (signifikantní nárůst počtu pozitivních případů infekčních onemocnění, jež podléhají epid. surveillance) na pokyn představeného spolupracuje s protiepidemickým oddělením při provádění epidemiologického šetření.
" .
Stravenky, 5 týdnů dovolené, pružná pracovní doba, sick days

s

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  522552320

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/522552320

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Krajská hygienická stanice Středočeského kraje se sídlem v Praze

Zdroj:  Úřad práce