Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Výkonný ředitel pro marketing (Chief Marketing Officer)

04.07.2020

Společnost Price f(x) s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Výkonný ředitel pro marketing (Chief Marketing Officer) v lokalitě Praha.

Zaměstnavatel Price f(x) s.r.o.
Adresa pracoviště Thámova 681
186 00 Praha
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.0927169, 14.4521547
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 55 000 Kč
Nabízený plat je průměrný
Vzdělání Bakalářské

Další informace
Náplň práce:
Globální exekutivní role zodpovědná za definici a realizaci marketingové vize a strategie s cílem dosahovat celosvětových cílů společnosti (zvyšování podílu na trhu, rozšiřování trhu a generování poptávky a výnosů z prodeje); návrh a realizace marketingové automatizace na špičkové úrovni, která pozitivně ovlivní efektivitu prodeje a celosvětový růst tržeb; řízení a rozvoj vztah v oboru prostřednictvím komunikace s analytiky, investory, členy představenstva a partnery; vývoj a implementace marketingových řešení s pozitivním dopadem marketingových aktivit a investic na růst tržeb a pověst značky.
Požadavky: minimálně 10 let praxe ve vedení společnosti, SaaS / Tech Marketing, globální manažerská zkušenost s různorodými týmy napříč kontinenty a kulturami, pracovní zkušenost na trhu v USA, zkušenost s produktem cenotvorby, řízení změn, silné obchodní myšlení, plynulá angličtina (rodilý mluvčí), čeština.

Job desciption:
A global executive-level role being responsible for creation, definition & execution of the Marketing vision & strategy globally (that achieves company goals of increasing market share, market expansion, and demand and revenue generation for sales); design and deploy an industry leading marketing automation technology capability to create impact and efficiency for Sales and revenue growth globally; manage and grow industry relations by directly overseeing communications and reputation with analysts, investors, board members, and partners, Develop and deliver measurement and metrics for impact of marketing effort and investment on revenue creation and brand reputation.
Requirements: 10 Years in Marketing Leadership roles, SaaS / Tech Marketing, global managerial experience of diverse teams in different countries and cultures, working experience on US market, pricing experience, change management, strong business acumen, fluent English (native speaker), spoken Czech.

Zaměstnanecké výhody: Týden dovolené navíc (5 vacation days above Labour Code, stravenky (meal vouchers), Sick days, Cafeteria system.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  522660608

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/522660608

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Price f(x) s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce