Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Technik/-čka řízení zdrojů

04.07.2020

Společnost Teplárna České Budějovice, a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Technik/-čka řízení zdrojů v lokalitě České Budějovice.

Zaměstnavatel Teplárna České Budějovice, a.s.
Adresa pracoviště Novohradská 398
370 01 České Budějovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.969254, 14.485819
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 39 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi technik průměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Náplň práce: 1. Zpracování provozních bilancí zdrojů. 2. Na základě bilančních dat zpracování plánu výroby a řazení zdrojů. Navrhování technických řešení a opatření ke zvýšení provozuschopnosti zařízení. Spolupráce při vypracování podkladů a návrhů správy, údržby, rozvoje a obnovy v oblasti výroby a distribuce tepla. Vedení příslušné provozní dokumentace. Navrhování provozních opatření dle provozních situací. Poskytování statistických údajů (ERÚ, MPO, ČSÚ) úseku Ekonomie výroby, plánování, kontrolingu a mezd. Vedení evidence vybraných ukazatelů provozu a podílení se na rozborech a statistikách těchto ukazatelů do ekonomických a technických rozborů. 3. Zodpovědnost za optimalizaci výroby ve vazbě na ekonomiku provozu. Sestavování plánů potřeb pevných paliv, jejich skladování a limity zásob. Zajišťování technické a materiálové přípravy provozu. Spolupráce při zajištění provozu s vedoucím výroby.
Nabízíme: zajímavou a zodpovědnou práci s viditelnými výsledky; zaměstnání u stabilní a ekonomicky silné městské společnosti; zkušený a přátelský tým; po zapracování nadstandardní bonusový program: pololetní prémie, flexipassy, nadstandardní zdravotní péči, příspěvek k důchodovému spoření; stravenky/ příspěvek na stavování; možnost dalšího profesního rozvoje.
Požadujeme: středoškolské vzdělání technického směru.
Své životopisy zasílejte do 31.7.2020 k rukám paní Kateřiny Filipové, e-mail: filipova@teplarna-cb.cz.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  522910976

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/522910976

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Teplárna České Budějovice, a.s.

Zdroj:  Úřad práce