Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Provozní zámečník, správce budovy

12.08.2020

Společnost BRANO a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Provozní zámečník, správce budovy v lokalitě Zubří.

Zaměstnavatel BRANO a.s.
Adresa pracoviště U Bečvy 1381
756 54 Zubří
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.461044, 18.085009
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 25 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi zámečník podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)

Další informace
Náplň práce : Opravy a údržba strojů a zařízení, údržba provozu energetických a kogeneračních jednotek, kontrola provozuschopnosti, skladování a udržování výrobního zařízení a ostatních provozních prostředků, staveb a budov, provádění preventivních prohlídek HIM, zabezpečování prohlídky, revize a servis zdvihacích a dopravních zařízení, vedení dokumentací, zpracování harmonogramu oprav strojů a zařízení během celozávodní dovolené, celoroční údržba a opravy budovy, komunikací, údržba zeleně v areálu závodu, spolupráce při instalaci strojů a technologických zařízení, evidence energetických zařízení, odpovědnost za hospodárný provoz, kontrola a regulace spotřeby energie a paliv, odpovědnost za provoz nákladního výtahu, zajišťování průběžné kontroly PO, BOZP, EPS,koordinace svozu odpadů, atd. Opravy a údržba strojů a zařízení.
Požadavky: Uživatelská znalost MS Office,Excel, vyhláška 50/1978 Sb. nutností, časová flexibilita, spolehlivost, zodpovědnost, samostatnost, přesnost, důslednost, rozhodovací schopnost,
Zaměstnanecké výhody: Příspěvek na penzijní připojištění a životní pojištění, stravenky, dodatková dovolená, příspěvky dětem na tábory.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  524856832

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/524856832

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti BRANO a.s.

Zdroj:  Úřad práce