Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


LÉKÁRNÍK / LÉKÁRNICE (obchodní centra v Praze)

18.06.2021

Pracovní agentura Grafton Recruitment s.r.o. hledá pro svého klienta kandidáty na pozici LÉKÁRNÍK / LÉKÁRNICE (obchodní centra v Praze) v lokalitě Praha.

Agentura Grafton Recruitment s.r.o.
Další nabídky této agentury »
Adresa Praha
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.0878114, 14.4204598
Úvazek plný
Plat 40 000 až 55 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi lékárnice průměrný
Vzdělání Vysokoškolské
Požadujeme Čeština - C2 - expert
Slovenština - C2 - expert

Další informace
Pro pobočky lékáren ve Praze (v prostorách obchodních center) hledáme nové kolegy a kolegyně na pozici Lékárník a Lékárnice. Jste-li absolvent oboru farmacie či lékárník se zkušenostmi, čtěte dál!

* Pozice obsazujeme na pobočky v různých okrajových částech Prahy, jedná se tedy o spádové lokality, do kterých lze dojíždět ze Středních Čech – např. Černý Most, Zličín, Budějovická nebo Kobylisy.
* Práce v lékárně v obchodním centru znamená dostatek různorodých zákazníků, příležitost k prodeji různých lékárenských produktů a zboží, výdej léků na předpis tvoří menší část náplně práce.
* Zásadní tedy bude poskytování kvalitní péče & konzultace pacientům, samozřejmě také výdej přípravků.
* Hledáme kandidáty a kandidátky schopné konzultace různých problémů s kolegy z týmu a také se schopností zpracovávat odpovídající administrativu spojenou s touto prací.

* Hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou, fixní mzda 38 – 40 tis., provizní systém bez stanovené maximální možnosti výdělku, běžné ale mzda včetně variabilní složky činí v průměru 45 – 55 tis. hrubého.
* Flexibilní pracovní dobu: tzn. 5 týdnů dovolené, možnost si určovat směny a dokonce i lokalitu výkonu práce dle potřeby.
* K této práci patří také bonusy a odměny související s obratem a plněním obchodních cílů (ovšem pozor - hledáme odborníky, preferujeme odbornost před obchodními dovednostmi, nicméně když si bude chtít odborník přivydělat na provizích a bonusech, dostane u nás prostor).
* Další benefity jako: stravenky, multisport karta, program cafeterie.

Lékárny našeho klienta poskytují doplňkový odborný servis a poradenství svým zákazníkům. V některých lokalitách existují odborná poradenská centra. Zaměstnanci na lékárnách tak mají možnost se těchto projektů účastnit a pracovat na svém kariérním a osobním rozvoji.

Stejně jako v jiných lékárnách našeho typu se můžete spolehnout na tuto podporu:
* Uhrazení příspěvku do ČLnK.
* Pracovní oděv a odpovídající příslušenství.
* Podpora při dojíždění nebo relokaci.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  534588160

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/534588160

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Grafton Recruitment s.r.o.

Zdroj: Grafton Recruitment s.r.o.