Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Pracovník podpory elektronického bankovnictví

14.07.2021

Společnost Go Digital s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Pracovník podpory elektronického bankovnictví v lokalitě Hradec Králové.

Zaměstnavatel Go Digital s.r.o.
Adresa pracoviště Na Brně 1972
50006 Hradec Králové
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.1927562, 15.8520402
Úvazek plný nebo zkrácený, pružná pracovní doba
Plat 23 000 až 25 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Základní

Další informace
Rozšiřujeme tým!
Hledáš práci, kde se naučíš něco nového? Baví tě radit lidem? Jsi komunikativní slovem i písmem? Tak pojď k nám!

KOHO HLEDÁME? – nového kolegu/kolegyni, která s námi bude poskytovat zákaznický servis k příchozím dotazům. Dotazy k nám chodí telefonicky i písemně, cílem je vždy orientace na dotaz a jeho odbavení. Buď si hned s dotazem poradíš, protože budeš od nás řádně proškolen nebo zprostředkuješ odpověď přes příslušná oddělení. Všemu tě naučíme! Téma dotazů se točí okolo elektronického bankovnictví, kdy si klienti neví rady např. s přihlášením nebo s dvoufázovým ověřením.

CO POŽADUJEME? – máš maturitu? Máš uživatelskou zkušenost s elektronickým bankovnictvím? Tak nám pošli kontakt na sebe a rádi se ozveme a domluvíme setkání, kde pozici blíže představíme. Pokud se domluvíš anglicky, tak to je veliká výhoda. Pokud ne, není překážkou. Důležitá je pro nás tvoje chuť komunikovat s lidmi. Praxe v písemné i slovní komunikaci výhodou, nikoliv podmínkou. Rádi doplníme náš tým o někoho, kdo je ochotný směnovat a vyhovuje mu flexibilní pracovní doba.

CO NABÍZÍME? – různorodou pracovní náplň, kde se určitě nebudeš nudit. Zajímavé finanční ohodnocení, benefity, stravenky, 25 dní dovolené a přihodíme i několik dní sick days. Atraktivní téma bankovnictví navíc zajistí, že díky školení si rozšíříš obzory. Nechybí ani možnost trvalé práce z domu, a to již po prvním měsíci školení.

Chceš se přidat do našeho týmu? Určitě se ozvi i v případě dotazů, jsme připraveni se ti věnovat :)

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  535295232

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/535295232

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Go Digital s.r.o.

Zdroj: Go Digital s.r.o.