Moment ...
Shade

Agentka.cz Blog Agentka.cz - facelift po třech měsících 

 

Zadejte svoji profesi a město, např. asistentka praha nebo obchodník brno
Shade

Hledáte práci?

Aktuální nabídka práce v ČR


Sháníte zaměstnance?

Až podezřele snadný způsob, jak najít nové zaměstnance...


Agentka.cz - facelift po třech měsících

Agentka - 12.02.2009

Pracovní portál Agentka.cz již přes 3 měsíce pomáhá lidem najít práci. Kladná odezva potvrzuje, že v jednoduchosti je síla. Lidé totiž nehledají lepší práci, jak obvykle pracovní portály inzerují, ale vhodnou práci, pokud možno v místě bydliště.

I přes dosavadní spokojenost uživatelů náš portál v únoru podstoupil facelift,” uvedl Petr Král, ředitel portálu Agentka.cz. Nabízené služby posunujeme zase o kus dál.“

Došlo k celkovému zpřehlednění jednotlivých stránek a přibyly užitečné nástroje pro snažší výběr nabídek práce. U řady měst tak nyní nalezneme odkazy na nabídky v jednotlivých profesích, včetně aktuálního počtu nabídek. Nově je možno nabídky filtrovat podle typu úvazku. Díky zobrazenému datumu vytvoření si lidé mohou udělat představu o stáří určité nabídky práce a tedy i šancích toto místo získat.

Na Agentce lze také nově najít praktické informace, které pomohou s hledáním nového zaměstnání. Jedná se o přehled úřadů práce a personálních agentur v jednotlivých městech v ČR, včetně adres, kontaktů a otevíracích dob. Lidé, kteří hledají práci, tak snadno zjistí, na koho se v případě potřeby lze obracet.

O Agentce

Agentka pomáhá lidem najít práci. Na internetové stránce www.agentka.cz lze zdarma získat přehled o konkrétních možnostech uplatnění v místě svého bydliště. Zaměstnavatelé, kteří informují úřad práce o svých volných pracovních pozicích, mají nabídky uvedeny na Agentce automaticky. Ostatní mohou své nabídky zdarma zadávat přímo na stránkách Agentky.

Kontakt

Petr Král
Ředitel portálu Agentka.cz
Tel: 606 439 654
E-mail: petr.kral@agentka.cz
Www: www.agentka.cz

 

Další články z Agentčina Blogu »