Moment ...
Shade

Agentka.cz Blog Aktuální nabídky práce s portálem Volny.cz 

 

Zadejte svoji profesi a město, např. asistentka praha nebo obchodník brno
Shade

Hledáte práci?

Aktuální nabídka práce v ČR


Sháníte zaměstnance?

Až podezřele snadný způsob, jak najít nové zaměstnance...


Aktuální nabídky práce s portálem Volny.cz

Agentka - 12.10.2009

Webový portál Volny.cz, jehož provozovatel je telekomunikační společnost Volný, spouští ve spolupráci s pracovním portálem Agentka.cz novou službu prace.volny.cz, kde uživatelé naleznou aktuální nabídky práce z celé České republiky.

„Zvažovali jsme, se kterým pracovním portálem našim uživatelům nabídky práce přinést a rozhodli jsme se pro Agentku. Její otevřený přístup a rostoucí popularita na nás udělala velký dojem,“ říká Martin Dvořák, marketingový a obchodní ředitel společnosti Volný. „Spolupráce s Agentkou nám navíc přináší nový reklamní prostor, který jistě ocení naši inzerenti,“ dodává Dvořák.

„Spolupráce s portálem Volný je pro nás významným milníkem v našem plánu vytvořit na českém internetu místo, kde budou pro lidi k dispozici opravdu všechny nabídky práce,“ říká Petr Král, ředitel portálu Agentka.cz.

O portálu Agentka.cz:

Agentka.cz je přední český pracovní portál, který denně pomáhá lidem hledat nové zaměstnání. V současné chvílí je na Agentce téměř 12 tisíc aktuálních nabídek práce z celé ČR. Dále je zde celá řada praktických informací, například kontakty na více než 2 tisíce pracovních agentur, adresy a kontaktní informace všech úřadů práce, vyhledávání v zákonech ČR a v neposlední řadě i statistiky trhu práce včetně přehledu nabízených platů nebo nejhledanějších profesí.

O portálu Volný.cz:

Portál Volny.cz patří mezi nejčtenější internetové stránky na českém trhu. Denně je navštěvuje přes 100 tisíc uživatelů. Portál, jenž má od svého vzniku především zpravodajský a zábavný charakter, funguje již 10 let. Jeho nejpopulárnější částí zůstává Volný mail, kde lze jednoduše navolit vtipný alias, např. @machr.cz, @ufoni.cz. V současné době má e-mailovou schránku více než 400 tisíc aktivních uživatelů.

O společnosti Volný:

VOLNÝ je významný český poskytovatel telekomunikačních služeb. Značka VOLNÝ má v českém prostředí dlouhou tradici a existuje na místním trhu již od roku 1995. Společnost VOLNÝ nabízí svým zákazníkům komplexní řešení telekomunikačních potřeb.

Pro další informace kontaktujte:

Alžběta Šťastná, PR manager a tisková mluvčí Volný, a.s.
tel.: +420 246 000 237, mobil: +420 737 206 085
e-mail: alzbeta.stastna@firma.volny.cz

Petr Král, ředitel Agentka s.r.o.
tel.: +420 606 439 654
e-mail: petr.kral@agentka.cz

prace.volny.cz

 

Další články z Agentčina Blogu »