Moment ...
Shade

Agentka.cz Blog Volná pracovní místa v maloobchodu nově na AkcniCeny.cz 

 

Zadejte svoji profesi a město, např. asistentka praha nebo obchodník brno
Shade

Hledáte práci?

Aktuální nabídka práce v ČR


Sháníte zaměstnance?

Až podezřele snadný způsob, jak najít nové zaměstnance...


Volná pracovní místa v maloobchodu nově na AkcniCeny.cz

Agentka - 17.12.2009

Internetový projekt AkcniCeny.cz, který denně sleduje slevové akce v českých obchodních řetězcích, přichází ve spolupráci s pracovním portálem Agentka.cz s novou službou prace.akcniceny.cz, díky níž si mohou uživatelé snadno vyhledávat aktuálně nabízená pracovní místa z oblasti maloobchodu.

"Vyslyšeli jsme četné dotazy našich uživatelů, zda bychom mohli informovat také o volných místech v jednotlivých obchodních řetězcích," uvedl Ivo Horák, projektový manažer společnosti Retail Info, která provozuje web AkcniCeny.cz. "Jako partnera jsme si zvolili pracovní portál Agentka.cz, který již podobně rozsáhlý projekt realizoval," upřesnil Horák.

"Je zřejmé, že poptávka po práci bude vždy patřit na přední místa zájmu uživatelů internetu a dnes, v době vysoké nezaměstnanosti, to platí dvojnásob. Proto jsme uvítali možnost poskytovat tyto informace také uživatelům webu AkcniCeny.cz," okomentoval spolupráci Petr Král, ředitel portálu Agentka.cz.

Adresa nových stránek: prace.akcniceny.cz

O společnosti RETAIL INFO:

Retail Info, s.r.o. je předním českým provozovatelem internetových médií. Společnost provozuje portfolio internetových stránek o nakupování v klasických kamenných obchodech (www.AkcniCeny.cz, www.oBydleni.cz), e-shopech (www.monitor.cz) a bazarech (www.multibazar.cz). Je aktivní i na Slovensku (www.Zlacnene.sk, www.AkoByvat.sk, www.monitor-cien.sk) a na konci roku 2007 vstoupila na polský trh investicí do společnosti ANT (www.kupujemy.pl).

O portálu Agentka.cz:

Agentka.cz je přední  český pracovní portál, který denně pomáhá  lidem hledat nové zaměstnání. Aktuálně se na Agentce nabízí přes 10 tisíc pracovních pozic z celé ČR. Dále je zde k nalezení celá řada praktických informací, například kontakty na více než 2 tisíce pracovních agentur, adresy a kontaktní informace všech úřadů práce, vyhledávání v zákonech ČR, a v neposlední řadě i statistiky trhu práce včetně přehledu nabízených platů nebo nejhledanějších profesí.

 

Další články z Agentčina Blogu »