Moment ...
Shade

Agentka.cz Blog Tiscali.cz má nového dodavatele personálního obsahu. Je jím Agentka.cz 

 

Zadejte svoji profesi a město, např. asistentka praha nebo obchodník brno
Shade

Hledáte práci?

Aktuální nabídka práce v ČR


Sháníte zaměstnance?

Až podezřele snadný způsob, jak najít nové zaměstnance...


Tiscali.cz má nového dodavatele personálního obsahu. Je jím Agentka.cz

Agentka - 25.01.2010

Portál Tiscali.cz, který je významným hráčem českého internetového trhu, a pracovní portál Agentka.cz uzavřely smlouvu o dlouhodobé strategické spolupráci. Díky ní se 1,5 milionu uživatelů Tiscali.cz a souvisejících internetových medií vždy dozví o aktuálních nabídkách práce v ČR.

„Máme celou řadu inzerentů, kteří hledají rozumné a účinné možnosti personální inzerce," uvedl k nové spolupráci Jan Brkl, Commercial Director společnosti TISCALI MEDIA, a.s., která Tiscali.cz provozuje.

„Rozhodli jsme se proto oslovit několik zavedených, ale i novějších pracovních portálů s cílem vybrat vhodného partnera. Agentka.cz nabídla široké spektrum služeb a velkou flexibilitu. Navíc výrazně posiluje svou pozici v daném oboru," dodává Brkl.

„O spolupráci s Tiscali.cz jsme usilovali již delší dobu. Ve velké konkurenci známějších pracovních portálů jsme pochopitelně museli obchodně zabojovat," řekl Petr Král, ředitel pracovního portálu Agentka.cz.

Portál Agentka.cz uzavřel v krátké době již třetí významnou strategickou spolupráci se zavedenými značkami na českém internetu. Po portálech Volny.cz a AkcniCeny.cz tak nově Agentka dodává informace o pracovních příležitostech na Tiscali.cz.

Další články z Agentčina Blogu »