Moment ...
Shade

Agentka.cz Olomouc  Vedoucí oddělení řízení lidských zdrojů na odboru kancelář ředitele
 

 

Zadejte svoji profesi a město, např. asistentka praha nebo obchodník brno
Shade
 

Hledáte práci?

Aktuální nabídka práce v ČR


Sháníte zaměstnance?

Až podezřele snadný způsob, jak najít nové zaměstnance...


Vedoucí oddělení řízení lidských zdrojů na odboru kancelář ředitele

29.03.2015

Společnost Olomoucký kraj hledá nové zaměstnance na pozici Vedoucí oddělení řízení lidských zdrojů na odboru kancelář ředitele v lokalitě Olomouc.

Zaměstnavatel Olomoucký kraj
Adresa pracoviště Jeremenkova 1191
779 00 Olomouc
GEO: 49.591189, 17.276571
Úvazek plný, jednosměnný provoz
Plat 18 790 až 28 250 Kč
Nabízený plat je pro profesi vedoucí podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské


Další informace

Druh práce: tvorba koncepce rozvoje personální správy kraje s mimořádnými nároky na výkon vysoce specializovaných a kvalifikačně nejnáročnějších prací.
Charakteristika vykonávané práce: zpracovávání Personální strategie v návaznosti na strategické záměry kraje v kontextu řízení lidských zdrojů, komplexní zabezpečování personální a platové agendy zaměstnanců a členů zastupitelstva, příprava návrhu rozpočtu finančních prostředků na platy, cestovné a vzdělávání zaměstnanců a členů zastupitelstva, organizování a metodické usměrňování výběru nových zaměstnanců úřadu, zpracovávání návrhu koncepce vzdělávání zaměstnanců, organizační zabezpečení tvorby a plnění plánů vzdělávání úředníků, organizační zabezpečení vyúčtování cestovních náhrad tuzemských a zahraničních pracovních cest pro zaměstnance, členy zastupitelstva, zpracovávání návrhů vnitřních norem souvisejících s personální agendou, spolupráce na projektech v oblasti řízení lidských zdrojů, poskytování metodické pomoci obecním úřadům a příspěvkovým organizacím Olomouckého kraje v personální a platové oblasti.
Místo výkonu práce: Krajský úřad Olomouckého kraje. Termín nástupu: dle dohody, co nejdříve.

Požadavky:
- dosažené vzdělání VŠ, obor ekonomika, právo nebo andragogika výhodou
- znalosti oboru: zákoník práce, zákon o úřednících ÚSC, NV o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, NV o odměnách za výkon funkce členům zastupitelstev, zákon o krajích, zákon o obcích
- zkušenost v řízení kolektivu výhodou
- praxe ve veřejné správě výhodou
- praxe v oboru v posledních 5 letech výhodou
- jazykové znalosti: cizí jazyk (angličtina, francouzština, němčina) výhodou
- další požadované dovednosti: uživatelská znalost PC (MS Office 2010), ŘP sk. B, samostatnost, komunikativnost, smysl pro týmovou práci, schopnost analyticky a koncepčně myslet
Náležitosti přihlášky jsou: jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu, telefonní spojení (číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana), datum a podpis.
V přihlášce je nutné uvést, že uchazeč splňuje požadavky uvedené v podmínkách výběrového řízení na dané místo v členění dle tabulky (např. praxe ve státní správě nebo samosprávě od … do … u organizace .. název, popř. reference sdělí .. jméno, příjmení, kontakt).
K přihlášce připojte: životopis s uvedenými údaji o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností, originál výpisu z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost, vydaný domovským státem; pokud takový doklad domovský stát nevydává, je nutné doložit bezúhonnost čestným prohlášením, ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, osvědčení dle zákona č. 451/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů, čestné prohlášení dle ustanovení § 2 zákona č. 451/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů.

Přihlášky s požadovanými doklady zašlete na adresu Krajský úřad Olomouckého kraje, Odbor kancelář ředitele, Oddělení řízení lidských zdrojů, Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc. Nebo předejte v podatelně úřadu, nejpozději do 3.4. 2015 do 12:00 hodin. Kontaktní pracovník - vedoucí odboru: Ing. Luděk Niče, tel.: 585 508 804, e-mail: l.nice@kr-olomoucky.cz.

Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich není Vaše přihláška úplná a nemůže být zahrnuta mezi žádosti dalších uchazeč

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  259795968

Další nabídky práce společnosti Olomoucký kraj

Další nabídky práce v lokalitě Olomouc »

Zdroj:  Úřad práce