Moment ...
Shade

Agentka.cz Boskovice  Obchodní manažer do zdravotnictví, produkt Apollon
 

 

Zadejte svoji profesi a město, např. asistentka praha nebo obchodník brno
Shade
 

Hledáte práci?

Aktuální nabídka práce v ČR


Sháníte zaměstnance?

Až podezřele snadný způsob, jak najít nové zaměstnance...


Obchodní manažer do zdravotnictví, produkt Apollon

06.01.2017

Společnost Gatema s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Obchodní manažer do zdravotnictví, produkt Apollon v lokalitě Boskovice.

Zaměstnavatel Gatema s.r.o.
Adresa pracoviště Průmyslová 2503
680 01 Boskovice
GEO: 49.4953133, 16.6426399
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 40 000 až 40 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažer podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Angličtina - Aktivní
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B


Další informace

Pracovní poměr na dobu určitou.
Máte prokazatelné obchodní zkušenosti ze zdravotnictví? Jste charismatický extrovert s tahem na branku? Baví Vás oslovovat cizí lidi, navazovat kontakty? Umíte pracovat samostatně ale i s týmem? Hledáte stabilní společnost, s důrazem na kvalitu, rychlost, čestnost, invenci, dialog a osobní přístup? Pokud jste si na tyto otázky odpověděl/a kladně, pak je tako pracovní nabídka přímo pro Vás.
Vybraný úspěšný kandidát bude ZODPOVĚDNÝ za: budování a tvorbu obchodní sítě ve zdravotnictví jak v ČR, tak v zahraničí, oboje v rámci B2B, vzbuzení zájmu o produkt Apollon, tvorbu obchodních plánů, hledání, rozvoj a realizaci nových obchodních příležitostí se zacílením na zakázky a tržby, aktivní komunikaci se současnými obchodními partnery, hledání a získávání kontaktů na distributory, dlouhodobou práci s nimi, monitoring a analýzu trhů, tvorbu, realizaci a ekonomický přínos všech obchodních aktivit, prezentaci společnosti na jednáních, veletrzích, aj., školení obchodníků u obchodního partnera, administraci obchodních aktivit, smluv, work-flow, projektů.
POŽADUJEME: SŠ/VŠ vzdělání, prokazatelné zkušenosti s obchodem v českém zdravotnictví, v zahraničí výhodou, znalost lékařského prostředí, lidí, kultury, mentality, znalost AJ slovem, písmem, NJ výhodou, znalost MS Office, zodpovědnost za výsledky, velkou časovou i myšlenkovou flexibilitu, ŘP sk. B, schopnost naslouchat vyjednávat, cíleně řídit rozhovor, schopnost aktivně komunikovat, prezentovat, prodat, velké organizační schopnosti, přirozenou autoritu, charisma, velkou míru slušnosti a taktu, samostatnost, zodpovědnost, loajalitu.
NABÍZÍME: místo výkonu práce Boskoovice, Brno, celá ČR, Evropa, různorodou, zajímavou a tvůrčí práci, zázemí stabilní, silné společnosti s velkým potenciálem a tahem na zaměstnance, adekvátní a motivující platové ohodnocení, řadu benefitů (pružná pracovní doba, sick days, jazykové a profesní vzdělávání,) dlouhodobou spolupráci, nové administrativní pracovní prostředí a přátelský tým, služební NTB, mobil.
Strukturované životopisy s motivačním dopisem "Proč chci tuto práci dělat" posílejte
na e-mail adresu: personalni@gatema.cz. Telefonický kontakt v době 8.00-16.00 hod na č. 720 979 656 - Ing. Marie Vidláková.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  344395776

Další nabídky práce společnosti Gatema s.r.o.

Další nabídky práce v lokalitě Boskovice »

Zdroj:  Úřad práce