Moment ...
Shade

Agentka.cz Brno  Projektový manažer junior
 

 

Zadejte svoji profesi a město, např. asistentka praha nebo obchodník brno
Shade
 

Hledáte práci?

Aktuální nabídka práce v ČR


Sháníte zaměstnance?

Až podezřele snadný způsob, jak najít nové zaměstnance...


Projektový manažer junior

14.03.2017

Společnost A-WebSys, spol. s r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Projektový manažer junior v lokalitě Brno.

Zaměstnavatel A-WebSys, spol. s r.o.
Adresa pracoviště Kounicova 966
602 00 Brno
GEO: 49.2098844, 16.5932627
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 23 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažer podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Požadujeme Angličtina - Pasivní


Další informace

Hledáme juniora, co se práce nebojí. Jsou technologie Tvoje káva? Máš chuť učit se a rozjet svoji kariéru v oblasti IT? Čekáme na Tebe ;-)
Staneš se parťákem jednoho z našich projektových manažerů. Očekáváme, že budeš nejdřív pomáhat s běžnou projektovou agendou a postupně převezmeš některé menší projekty.
-->Jak si Tě představujeme?<--<br />*Máš samostatný přístup k řešení úkolů, zároveň ale dokážeš spolupracovat s ostatními členy týmu.<br />*Je na Tebe spoleh, svoji práci odvádíš kvalitně a včas.<br />*Nedělá Ti problém řešit víc úkolů naráz a všechno přitom zvládat.<br />*Rychle se učíš a umíš si udržet přehled v množství informací.<br />*Orientuješ se v tom, co vývoj aplikací obnáší, máš povědomí o webových technologiích a programovacích jazycích PHP, MySQL, Javascript.<br />-->Čím Tě chceme zaujmout?<-- <br />*Nabízíme Ti práci, která bude přinášet mnoho podnětů a příležitosti k učení se. <br />*U nás můžeš být sám sebou a nemusíš se šněrovat do korporátních pravidel.<br />*Práce na zkrácený úvazek, částečný home office, flexi pracovní doba nebo práce 4 dny v týdnu? Je to na domluvě.<br />*Taťkové a mamky vítáni!<br />*Dostaneš férovou odměnu, která bude odrážet Tvé zkušenosti a výsledky. <br />*A pár drobností, co potěší: nekonečný šálek kávy, dovolená navíc, sick days, stravenky, společné akce (mrkni na náš facebook!).<br />CELÝ TEXT NABÍDKY ZDE: https://goo.gl/LasZKZ

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  364091392

Další nabídky práce společnosti A-WebSys, spol. s r.o.

Další nabídky práce v lokalitě Brno »

Zdroj:  Úřad práce