Moment ...
Shade

Agentka.cz Tábor  Manažer prodeje pro německy hovořící teritoria
 

 

Zadejte svoji profesi a město, např. asistentka praha nebo obchodník brno
Shade
 

Hledáte práci?

Aktuální nabídka práce v ČR


Sháníte zaměstnance?

Až podezřele snadný způsob, jak najít nové zaměstnance...


Manažer prodeje pro německy hovořící teritoria

26.04.2017

Společnost BRISK Tábor a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Manažer prodeje pro německy hovořící teritoria v lokalitě Tábor.

Zaměstnavatel BRISK Tábor a.s.
Adresa pracoviště Vožická 2068
390 02 Tábor
GEO: 49.415537, 14.685736
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažer podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)


Další informace

Požadavky na uchazeče: znalost mezinárodního obchodu, znalost německého jazyka na úrovni B2 podmínkou, technické znalosti a zkušenosti z oblasti automotive jsou výhodou, znalost anglického jazyka výhodou kandidáta, schopnost týmové spolupráce, silná orientace na zákazníka, Výborné komunikační, prezentační a organizační dovednosti, Ochota cestovat.
Co Vám můžeme nabídnout? Zapojení do světového obchodu na poli automotive - více jak se 70 zeměmi na všech 5 kontinentech, spolupráce především s německým koncernem VW, ale i dalšími prvovýrobními zákazníky, vedení jednání včetně technických specifikací, Rozmanitá práce od průzkumu trhu, propojení s marketingem a vývojovou činností, přes samotný průběh obchodního případu, logistiku až o péči o stávající klienty, Provádění prezentace výrobků společnosti na výstavách a propagačních akcích,
Pokud Vás tato nabídka zaujala, máte šanci se v naší dynamicky se rozvíjející společnosti prosadit a profesně růst. Svou prací budete aktivně ovlivňovat stabilitu a expanzi firmy a vaše pracovní výsledky budou mít přímý vliv na váš finanční příjem. Výhody: podnikové stravování, dovolená navíc, podnikový lékař a zubař v areálu společnosti, odměny za pracovní výročí, odměny za zlepšovací návrhy a sleva v podnikové prodejně, penzijní připojištění.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  370639104

Další nabídky práce společnosti BRISK Tábor a.s.

Další nabídky práce v lokalitě Tábor »

Zdroj:  Úřad práce