Moment ...
Shade

Agentka.cz Brno  Zodpovědný PHP programátor se smyslem pro humor (junior)
 

 

Zadejte svoji profesi a město, např. asistentka praha nebo obchodník brno
Shade
 

Hledáte práci?

Aktuální nabídka práce v ČR


Sháníte zaměstnance?

Až podezřele snadný způsob, jak najít nové zaměstnance...


Zodpovědný PHP programátor se smyslem pro humor (junior)

02.09.2017

Společnost IT STUDIO s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Zodpovědný PHP programátor se smyslem pro humor (junior) v lokalitě Brno.

Zaměstnavatel IT STUDIO s.r.o.
Adresa pracoviště Botanická 554
602 00 Brno
GEO: 49.209944, 16.598941
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 25 000 až 35 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi programátor podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)


Další informace

Zodpovědný PHP programátor se smyslem pro humor
Kdo jsme
Specializujeme se na tvorbu eshopů a webovek, klientům nabízíme i marketingovou podporu jejich projektů. Už dávno nejsme „garážová“ firma, máme spoustu zkušeností, rosteme a rozvíjíme se, ale nejsme korporát. Pořád k sobě máme blízko, názor jednotlivců je u nás slyšet. Umíme vzít za práci, ale taky se umíme pochválit, když se nám něco povede a společně své úspěchy oslavit. Nemáme žádné motto ani slogan, nebudeme ti hned na úvod tvrdit, že jsme výjimeční. Ale jsme, práce nás baví, máme radost, když se nám daří a když se daří našim klientům. ?
Koho hledáme
Kolegu, který bude mít odvahu programovat velké eshopy, ovládá PHP, má zkušenosti s JS, jQuery, My SQL, Symfony 2 a má ambice se dále rozvíjet a učit. Hodí se i analytické a komunikační schopnosti, naši projekťáci budou sice tvůj Matrix bránit a dělat ti štít, abys měl klid na svou práci, občas ale bude nutné, abys s klienty komunikoval přímo ty.
U nás si moc neodpočineš, nebudeš mít čas zewlovat, budeš muset máknout a tvá práce nebude rutinní zašívárna, ale zase budeš mít radost z velkých projektů, co se povedou, budeš mít vliv na důležité věci, rozumného šéfa, kterého zajímá tvůj názor a připomínky, jenom ale nemá rád negativisty, co místo aby hledali cestu jak, hledají důvod, proč ne.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  384683264

Další nabídky práce společnosti IT STUDIO s.r.o.

Další nabídky práce v lokalitě Brno »

Zdroj:  Úřad práce