Moment ...
Shade

Agentka.cz České Budějovice  Bezpečnostní referent/ka - bozp, po a ekologie
 

 

Zadejte svoji profesi a město, např. asistentka praha nebo obchodník brno
Shade
 

Hledáte práci?

Aktuální nabídka práce v ČR


Sháníte zaměstnance?

Až podezřele snadný způsob, jak najít nové zaměstnance...


Bezpečnostní referent/ka - bozp, po a ekologie

29.11.2017

Společnost Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje hledá nové zaměstnance na pozici Bezpečnostní referent/ka - bozp, po a ekologie v lokalitě České Budějovice.

Zaměstnavatel Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje
Adresa pracoviště B. Němcové 1931
370 01 České Budějovice
GEO: 48.966586, 14.4700369
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 18 200 až 27 380 Kč
Nabízený plat je pro profesi referent podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)


Další informace

Náplň práce:
Úsek bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP):komplexní činnosti v oblasti ochrany zdraví a života zaměstnanců, pravidelná školení, metodické, organizační, řídící a kontrolní činnosti v oblasti bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti pracovního prostředí ve spolupráci s vedoucími pracovníky, kontrola stavu a provozuschopnosti technických zařízení a přístrojů, prošetřování pracovních úrazů ve spolupráci s vedoucími pracovníky, kontrola pracovišť a předepsaných školení zaměstnanců dle jejich obsahu a četnosti.
Úsek požární ochrany (PO): řízení a kontrola protipožární činnosti v organizaci, návrh opatření nutných k zajištění maximální bezpečnosti a ochrany proti požárům, dohled nad uplatňováním a dodržováním vydaných předpisů v oblasti PO v organizaci.
Úsek ekologie: správa programů odpadového hospodářství, dohled, řízení a školení zaměstnanců v oblasti ekologického hospodaření v organizaci, kontroly prostor organizace z hlediska třídění a ukládání odpadů.
Kvalifikační a osobní předpoklady uchazeče: minimálně středoškolské vzdělání s maturitou, odborně způsobilá osoba v BOZP dle zákona č. 309/2006 Sb.,minimálně 5 let praxe v oboru, praktické znalosti v systému odpadového hospodářství, ve zdravotnictví výhodou, odborně způsobilá osoba v PO výhodou, dobrá znalost MS Office (Word, Excel, Outlook), komunikační schopnosti a dovednosti, samostatnost, bezúhonnost a zdravotní způsobilost, řidičský průkaz sk. B - aktivní řidič podmínkou.
Nabízíme: plat dle platných právních předpisů - 10. platová třída (nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě), osobní příplatek - po zapracování, 5 týdnů dovolené, dotované stravenky, příspěvek na penzijní spoření nebo na životní pojištění, podporu v odborném vzdělávání.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  400518400

Další nabídky práce společnosti Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje

Další nabídky práce v lokalitě České Budějovice »

Zdroj:  Úřad práce