Moment ...
Shade

Agentka.cz Háj ve Slezsku  Pracovník, pracovnice přímé péče
 

 

Zadejte svoji profesi a město, např. asistentka praha nebo obchodník brno
Shade
 

Hledáte práci?

Aktuální nabídka práce v ČR


Sháníte zaměstnance?

Až podezřele snadný způsob, jak najít nové zaměstnance...


Pracovník, pracovnice přímé péče

05.01.2018

Společnost Domov pro seniory Ludmila, příspěvková organizace hledá nové zaměstnance na pozici Pracovník, pracovnice přímé péče v lokalitě Háj ve Slezsku.

Zaměstnavatel Domov pro seniory Ludmila, příspěvková organizace
Adresa pracoviště Poddubí 7
747 92 Háj ve Slezsku
GEO: 49.9032615, 18.0726653
Úvazek nepřetržitý provoz
Plat 13 090 až 21 420 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Základní + praktická škola


Další informace

KO: Bc. Michaela Pardová, tel.: 553 773 233. Přihlášky se strukturovaným životopisem a motivačním dopisem zasílejte na email: personalni@dsludmila.cz. Pohovory se zájemci budou realizovány průběžně.
ZŠ/SOU, absolvování akreditovaného kurzu Pracovník v sociálních službách se zaměřením na přímou oobslužnou činnost nebo absolvování tohoto kurzu do 18 měsíců od nástupu do prac. poměru, praxe vítána, komunikační dovednosti při práci s uživateli, fyzická zdatnost při práci s uživateli u lůžka, slušnost, respekt, empatie, korektnost, flexibilita, asertivita, loajalita, lidskost, bezúhonnost, zdravotní způsobilost.
Nabízíme: mzda dle platných tabulek + příplatek za směnnost 1 000 Kč + osobní ohodnocení a prémie po zkušební době, náborový příspěvek ve výši 5 000 Kč, stravování za výhodnou směnu, příspěvek na penzijní připojištění, započítání odpracované praxe ve výši 100 %, pracovní úvazek: celý/ možnost i zkraceného úvazku, nepřetržitý provoz ve dvou směnách (6-18 a 18-6 hod.), pracovní smlouva, pracoviště Poddubí 7, nástup ihned.
Pracovní náplň: sledování potřeb uživatelů a vedení individuálních plánování o průběhu sociální služby, zajišťovno každodenní hygienické péče o uživatele, poskytování pomoci uživatelům při běžných denních úkonech péče o vlastní osobu, podpora jejich soběstačnosti a udržování optimálního psychického stavu uživatelů.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  403727616

Další nabídky práce společnosti Domov pro seniory Ludmila, příspěvková organizace

Další nabídky práce v lokalitě Háj ve Slezsku »

Zdroj:  Úřad práce