Moment ...
Shade

Agentka.cz Kutná Hora  Obchodní ředitel
 

 

Zadejte svoji profesi a město, např. asistentka praha nebo obchodník brno
Shade
 

Hledáte práci?

Aktuální nabídka práce v ČR


Sháníte zaměstnance?

Až podezřele snadný způsob, jak najít nové zaměstnance...


Obchodní ředitel

01.05.2018

Společnost ČKD Kutná Hora, a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Obchodní ředitel v lokalitě Kutná Hora.

Zaměstnavatel ČKD Kutná Hora, a.s.
Adresa pracoviště  197
284 01 Kutná Hora
GEO: 49.953434, 15.261518
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 50 000 až 80 000 Kč
Nabízený plat je nadprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské


Další informace

Obchodní ředitel definuje a implementuje obchodní strategii, řídí obchodní tým a koordinuje veškeré činnosti v souladu s obchodní strategií organizace.
Pracovní náplň: Příprava, průběžná aktualizace, řízení implementace a vyhodnocení obchodní strategie organizace v souladu s jejími strategickými cíli. Monitorování a analyzování trhu a vývojových trendů, nacházení nových obchodních příležitostí. Stanovování interních směrnic pro obchodní činnost organizace. Rozvoj vztahů v segmentu klíčových zákazníků organizace. Schvalování obchodních smluv a zakázek. Reprezentování organizace na jednáních se stálými obchodními partnery, potenciálními zákazníky a dalšími subjekty. Analyzování výsledků obchodního týmu a příprava zpráv o průběhu a výsledcích obchodní činnosti organizace. Spolupráce s ostatními univerzálními celky organizace. Vedení, motivace, hodnocení a kontrola výkonu podřízených pracovníků v rámci svěřeného celku organizace.
Vzdělání: Magisterský studijní program v oboru ekonomika a management nebo VŠ technického směru. Znalost AJ na komunikativní úrovni, znalost dalšího světového jazyka výhodou.
Dovednosti: Posuzování a rozhodování o obchodní a marketingové politice organizace v rámci jejího celkového řízení. Implementace a rozvoj obchodní strategie organizace v zájmu trvalého růstu a úspěšného rozvoje. Zpracování obchodních plánů v souladu se strategií organizace. Řízení obchodních činností firmy. Provádění rozborů efektivnosti prodeje, jednotlivých obchodních akcí nebo významných obchodních případů. Analyzování a monitoring trhu, vývojových trendů a odbytových příležitostí organizace. Budování obchodní sítě. Posouzení a schválení interních směrnic a metodik pro oblast obchodní a odbytové politiky organizace. Koordinování spolupráce s ostatními úseky organizace v rámci řízení celkové obchodní a odbytové strategie. Reprezentace organizace na jednáních s obchodními partnery a dalšími subjekty v rámci řízení celkové obchodní a odbytové strategie organizace
Organizace práce, řízení a motivace zaměstnanců. Kontrola a hodnocení kvality a výsledků práce podřízených pracovníků. Vytváření finančního plánu útvaru. Posuzování a hodnocení efektivnosti hospodaření a výkonnosti svěřeného úseku.
Zaměstnanecké výhody: motivační bonusy, příspěvek na závodní stravování.
V případě zájmu se hlaste na uvedené kontakty.
Místo výkonu práce: Karlov 197, Kutná Hora

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  418116864

Další nabídky práce společnosti ČKD Kutná Hora, a.s.

Další nabídky práce v lokalitě Kutná Hora »

Zdroj:  Úřad práce