Moment ...
Shade

Agentka.cz České Budějovice  Produktový manažer/ka , designér/ka aplikací, analytik/čka
 

 

Zadejte svoji profesi a město, např. asistentka praha nebo obchodník brno
Shade
 

Hledáte práci?

Aktuální nabídka práce v ČR


Sháníte zaměstnance?

Až podezřele snadný způsob, jak najít nové zaměstnance...


Produktový manažer/ka , designér/ka aplikací, analytik/čka

23.11.2019

Společnost NUMERICA s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Produktový manažer/ka , designér/ka aplikací, analytik/čka v lokalitě České Budějovice.

Zaměstnavatel NUMERICA s.r.o.
Adresa pracoviště Senovážné nám. 241
370 01 České Budějovice
GEO: 48.9735073, 14.4785721
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 25 000 až 50 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi designér podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B


Další informace

Pracovní náplň: utváření produktové strategie, změn a vylepšení produktů; podílí se na obchodních procesech a systémových analýzách; zavádí nové aplikace a návazné procesy u zákazníků; uživatelská podpora zákazníků.
Podmínkou přijetí je: VŠ nebo SŠ vzdělání - zaměření na IT/MES výhodou; dobré předpoklady pro tvorbu analytické a návrhové dokumentace; znalosti z oblasti IT -zkušenosti se správou a vývojem podnikových systémů; zkušenosti se zaváděním aplikací IT min. 10 let; komunikační schopnosti a dobré vystupování; časová flexibilita, odpovědnost za svěřené projekty; chopnost týmové i samostatné práce; řidičský průkaz B, aktivní řidič.
Oceníme znalosti některých technologií: integraci podnikových systémů ve výrobě; řízení projektů a vedení projektové dokumentace (metodika Prince2 výhodou); péče o zákazníky - komunikace a řešení požadavků, školení uživatelů podnikových systémů.
Nabízíme: perspektivní pracovní náplň na zajímavých projektech; motivující ohodnocení (fixní mzda + výkonnostní složka + odměny z projektů); profesní růst a rozšiřování znalostí díky školení; pružnou pracovní dobu; práci s využitím moderních technologií; mimopracovní společné aktivity.
Mzda je 25 tis.- 50 tis. Kč v rozsahu od zkušební lhůty, přes prokázání znalostí, až k individuální výši dle výkonnosti.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  503586816

Další nabídky práce společnosti NUMERICA s.r.o.

Další nabídky práce v lokalitě České Budějovice »

Zdroj:  Úřad práce