Moment ...
Shade

Agentka.cz Praha  Asistentka ředitele / lxs
 

 

Zadejte svoji profesi a město, např. asistentka praha nebo obchodník brno
Shade
 

Hledáte práci?

Aktuální nabídka práce v ČR


Sháníte zaměstnance?

Až podezřele snadný způsob, jak najít nové zaměstnance...


Asistentka ředitele / lxs

07.04.2010

Pracovní agentura Hays Czech Republic s.r.o. hledá pro svého klienta kandidáty na pozici Asistentka ředitele / lxs v lokalitě Praha.

Agentura Hays Czech Republic s.r.o.
Další nabídky této agentury »
Adresa Praha
GEO: 50.0878114, 14.4204598
Úvazek plný, jednosměnný provoz


Další informace

Asistentka ředitele 
Mezinárodní obchodní společnost 
Odpovídající finanční ohodnocení, moderní pracovní prostředí 
 
Pro našeho klienta, mezinárodní obchodní společnost sídlící na Praze 8, hledáme vhodného kandidáta na pozici ASISTENTKA ŘEDITELE s výbornou znalostí anglického jazyka (jde o podporu cizince). 
 
Na této pozici budete mít na starosti podporu zahraničního ředitele společnosti, organizaci jeho kalendáře a schůzek, jednání s VIP klienty a návštěvami, pomoc s přípravou materiálů na obchodní jednání a další administrativní činnosti dle zadání, možné i vyřizování soukromých záležitostí vzhledem k tomu, že jde o cizince.

Odpovídající kandidát bude příjemná osobnost s velmi dobrými komunikačními schopnostmi, dále spolehlivost a flexibilitu učit se novým věcem, organizační schopnosti. 
 
Dále je nutné minimálně SŠ vzdělání, plynulá čeština, znalost angličtiny na pokročilé úrovni je nezbytností, zkušenost z obdobné pozice cca 1 rok je dostačující, znalost práce s MS Office (Word, Excel, PowerPoint), samostatnost a spolehlivost.

Náš klient nabízí odpovídající finanční hodnocení, moderní pracovní prostředí v mezinárodní dynamické společnosti, možnost nástupu ihned, zaměstnanecké výhody. 
 
Pokud Vás pozice zaujala a odpovídáte výše zmíněným požadavkům, zašlete mi prosím Váš životopis v ČJ a AJ . Děkuji, Lenka Estévez, Recruitment Consultant. 

Vzhledem k množství reakcí na inzerované pozice, které denně obdržíme, je možné kontaktovat pouze ty uchazeče, kteří budou pozváni k osobnímu pohovoru. Děkujeme za pochopení. 
 
Due to the high volume of applications we now receive for each job it is often only possible to contact you if you have been shortlisted for interview. Thank you for understanding.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  65355520

Další nabídky práce společnosti Hays Czech Republic s.r.o.

Další nabídky práce v lokalitě Praha »

Zdroj: Hays Czech Republic s.r.o.