Moment ...
Shade

Agentka.cz Blog Agentka.cz spouští vyhledávání ve vybraných zákonech ČR 

 

Zadejte svoji profesi a město, např. asistentka praha nebo obchodník brno
Shade

Hledáte práci?

Aktuální nabídka práce v ČR


Sháníte zaměstnance?

Až podezřele snadný způsob, jak najít nové zaměstnance...


Agentka.cz spouští vyhledávání ve vybraných zákonech ČR

Agentka - 14.04.2009

Pracovní portál Agentka.cz spouští novou službu - hledání ve vybraných zákonech ČR, pomocí které se uživatelé portálu rychle a snadno zorientují v právní problematice spojené se zaměstnáním.

Díky této nové službě lze snadno zjistit, jaká práva máme, jestliže dostaneme výpověď, jaká jsou pravidla při sjednávání mzdy a nebo na kolik dní dovolené máme nárok.

Na adrese http://www.agentka.cz/cz/zakony stačí do vyhledávacího políčka zadat hledané téma, např. mzda nebo výpověď a obratem získáme přehled paragrafů, které daný výraz obsahují, související zákony a další užitečné informace.

Zákony je rovněž možno procházet a pročítat po jednotlivých částech, takže i když máme dlouhé zimní večery úspěšně za sebou, tak i přesto se můžeme začíst do některých zvláště zajímavých pasáží našich českých zákonů.

Zákony dostupné na Agentce jsou vybrány podle toho, zda mají nějaký vztah k práci a zaměstnání. Tímto se portál Agentka.cz snaží uživatelům poskytnout informace, které by mohly pomoci při řešení otázek spojených se zaměstnáním. V současné době se jedná o následující zákony:

Do budoucna se v návaznosti na odezvu a přání uživatelů mohou na Agentce objevit i další zákony.

Další články z Agentčina Blogu »